Victor Ponta bagă frica în BARONII locali. Ce decizii RADICALE s-au luat în interiorul PSD

| 30 ian, 14:40

La şedinţa PSD de la Sinaia, Victor Ponta a anunţat că vrea să impună în partid o reformă care lovește direct în şefii din teritoriu și în penali. Ce decizii majore au luat liderii PSD?

Reuniunea de la Sinaia a fost una tensionată, mai ales că liderii, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, vor să restrângă puterea baronilor locali.

Printre deciziile luate în cadrul Comitetului Executiv al PSD de la Sinaia se numără dizolvarea conducerilor organizaţiilor de la sectorul 1 şi 5. În locul lor au fost numiţi preşedinţi interimari Dan Tudorache, la Sectorul 1, şi Cristian Rizea la Sectorul 5.

Citeşte şi: Victor Ponta ACUZĂ un site important de MANIPULARE

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a fost demis astfel de la şefia PSD sector 1. Acesta a susţinut că a fost "executat". "Nu ştiu cu cine s-a discutat, schimbările au fost impuse. A fost o execuţie. Dacă îi superi pe Liviu Dragnea şi pe Sebastian Ghiţă, eşti exclus. Ghiţa ocupă funcţii ale PSD", a declarat Cătălin Ivan care a fost extrem de critic în ultima lună la adresa lui Ponta şi Dragnea.

În plus, Dan Şova a fost reprimit în PSD. "Am supus la vot şi CEx a decis în unanimitate sa revocăm decizia luată la CEx anterior. Dan Şova ne-a demonstrat în aceasta lună şi jumătate că vrea să fie în PSD şi vrea să fie cu noi. Forul care poate să ia o decizie, acelaşi for poate să o şi revoce", a declarat Ponta.

În acelaşi timp, CExN a decis să îl numească pe Codrin Ştefănescu în funcţia de secretar general al PSD Bucureşti, în timp ce Eugen Bejinariu s-a retras din această funcţie.

Citeşte şi: Victor Ponta SUBLINIAZĂ cea mai importantă știre a zilei

Totodată, preşedintele PSD a menţionat şi data la care va avea loc Consiliul Naţional când va fi aleasă noua conducere şi se va modifica statutul. "La Consiliului Naţional din 20-21 martie va trebui să luăm decizii radicale legate de ce trebuie schimbat la organizarea internă, exprimările şi mentalitatea şi acţiunile noastre politice publice, protecţia milioanelor de cetăţeni care ne-au votat constant dar şi obligaţia faţă de cei care nu au votat pentru PSD", a adăugat Victor Ponta.



 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ