VICTOR PONTA citează pe Facebook un text care susţine eliminarea lui ION ILIESCU din PSD

| 17 dec, 2014

Premierul Victor Ponta i-a invitat pe intelectualii de stânga să accepte o contribuție ideologică pentru reformarea clasei politice din care PSD face parte. Aceasta invitaţie a fost făcută prin intermediul paginii sale de Facebook după ce citează un text scris de Barbu Mateescu în care susţine eliminarea lui Ion Iliescu din PSD.

Iată textul intergral postat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook:

"Am citit de mai multe ori și cu mare atenție această opinie a lui Barbu Mateescu! Nu spun că sunt de acord în totalitate (nici măcar ca am înțeles toate semnificațiile unui demers atât de complex), dar ceva îmi spune că are dreptate mai mult decât pot eu azi să înțeleg!

Este însă încă un mesaj că adevarata reformă a stângii românești nu poate veni doar din interiorul PSD! O sa îi rog și invit pe intelectualii de stânga (nu atât de zgomotoși sau agresivi ca cei de dreapta - dar nu mai puțin valoroși) să accepte o contribuție ideologică exterioară la demersul atât de necesar care va avea loc anul viitor!

Mă refer nu doar la autorul acestei opinii, Barbu Mateescu, ci la mulți alții care au curajul să-și asume opțiunea ideologică (Ioana Lupea, Costi Rogozanu, Radu Magdin, echipa de la CriticAtac, ș.a.m.d.) !

Sper să accepte această solicitare pe care o fac din convingere, pentru că nu putem să trăim mereu într-o societate în care apartenența mimată la "dreapta"este un fel de religie obligatorie promovată de zeloși fanatici și farisei ridicoli!

Vă rog să citiți toți postarea lui Barbu Mateescu și spuneți-mi opinia voastră! Mulțumesc!"

Premierul face referire la acest TEXT.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ