Victor Ponta CERE un acord pe Transporturi ca cel semnat pe Apărare

| 13 ian, 12:01

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca fara un acord pe Transporturi, ca cel care s-a incheiat astazi pe finantarea Apararii, nu are rost sa se inceapa lucrarile la autostrazi si drumuri potrivit Master Planului.

Premierul i-a cerut ministrului Transporturilor Ioan Rus sa discute oricat este nevoie cu comisiile de specialitate din Parlament si cu liderii politici pentru a ajunge la un consens.

"Voi invita liderii partidelor la discutii, vom merge si la presedintele tarii sa avem un master Plan cu un acord pe 10 ani, daca nu il avem mai bine nu va apucati. Autostrada Transilvania ar fi fost gata daca exista acord", i-a spus Ponta lui Iona Rus.

"Discutati oricat de mult cu liderii politici si sa avem un acord sa isi asume sa il respecte toata lumea. Nici nu vom gasi sursele de finantare fara un acord. Daca oamenii stiu ca acest Guvern semneaza ceva si urmatorul reziliaza, nimeni nu o sa investeasca", a mai spus Ponta subliniand ca fara un acord intre toate partidele Master Planul va fi un esec.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ