Întâlnire la vârf între Victor Ponta şi Victoria Nuland la Bucureşti

| 13 ian, 20:39

Premierul Victor Ponta va avea miercuri o întrevedere la Palatul Victoria cu asistentul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri europene şi eurasiatice, Victoria Nuland. Întrevederea va avea loc la ora 11.15.

Tot miercuri, Victor Ponta se întâlnește la Palatul Victoria cu Secretarul de Stat pentru Afaceri Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Philip Hammond.

La ora 12.00 este programată şedinţa săptămânală de guvern.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Nuland va fi primită miercuri şi de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. De asemenea, oficialul american se va întâlni şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Oficialul american se va afla marţi şi miercuri la Bucureşti, unde se va întâlni cu importanţi oficiali români, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri şi societăţii civile pentru a discuta despre chestiuni bilaterale şi regionale, a informat într-un comunicat Departamentul de Stat american.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 09:09
Adam
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
14 ian, 06:49
mass
Intalnire...la varf
Va rog corectati titlul articolului, corect este: Pontea si-o ia la cioc ( sau varf, cum va place) de la victoria.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ