Victor Ponta ar putea fi EXCLUS din Baroul Bucureşti

| 14 ian, 10:43

Europarlamentarul Monica Macovei a înaintat, marți, către Baroul București o solicitare prin care cere excluderea premierului Victor Ponta din avocatură, în contextul în care, precizează Macovei, "renunțarea la titlul de “doctor în drept” anulează diploma pe baza căreia a fost primit fără examen în avocatură".

"Am solicitat astăzi Baroului București să îl excludă pe Victor Ponta din avocatură, întrucât renunțarea la titlul de “doctor în drept” anulează diploma pe baza căreia a fost primit fără examen în avocatură. Dacă Ponta vrea să mai fie avocat vreodată, trebuie să dea examen și să parcurgă toate căile de pregătire, ca orice alt candidat. Ponta nu poate renunța la titlul de „doctor” fără să piardă titlul de conferențiar, fără să fie exclus din profesia de avocat și fără să returneze banii câștigați prin acest furt intelectual, inclusiv prin contractele cu statul pe care le-a avut ca avocat", a scris Monica Macovei pe pagina personală de Facebook.

Adriana Săftoiu îl pune la punct pe Klaus Iohannis: Este o metodă ieftină

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 11:15
Olga Khan
Felicitari D-na Macovei!
In sfarsit o solutie nobila pentru cojocul lui Poanta, care o sa fie eliminat din viata politica romaneasca. N-am stiut ca se poate merge asa departe acolo cu EDUCATIA, am auzit de multe dar asta e chiar mult pe umerii lui, adica dovleacul GOOOOL pe care poarta!!!
14 ian, 20:14
dinut
ce se ma i taraganeaza gata ajunge ca a recunoscut ca aplagiat , orice comentariu in plus e de prisos este ca sa abatem lumea dela subiect si daca a intrat fara examen gata afara si din barou , si daca se poate si la puscarie
14 ian, 18:40
ilie
o impostoare
Monica Macovei o nulitate politica,ce a facut femeia asta pentru tara,pentru popor,?nimic.,o comunista cu ramasite dictatoriale,care arata cu degetul ce trebuie sa faca serviciile,ca pe vremea comunismului.
14 ian, 19:20
Gogaie
As fi vrut sa vad un comentariu la subiectul in discutie. Ce zici, in conditiile date, Plagiattore este sau nu este avocat?
14 ian, 12:36
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ