Adriana Săftoiu îl pune la punct pe Klaus Iohannis: Este o metodă ieftină

| 14 ian, 09:12

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, susține că moda impusă după alegerile prezidențiale, în care, atât premierul, cât și președintele Klaus Iohannis folosesc Facebook ca o metodă de comunicare principală este o metodă ”destul de ieftină”.

În cadrul emisiunii se vorbea atât despre premierul Victor Ponta, cât și despre președintele Klaus Iohannis, care ar abuza de Facebook.

”La început am fost tentată să cred asta (că e mai simplu să comunici pe Facebook n.r), dar acest mai simplu nu înseamnă și mai bine. Eu, sincer, s-ar putea, în acest subiect, să fiu mai bătrână decât vârsta. Nu cred că o comunicare instituțională profesionistă se face pe rețele de socializare, e alternativă, e foarte bine să fie și acolo, dar țara asta nu este formată numai din oameni care stau pe Facebook sau nu toți cei care vor să fie informați, toți au conturi pe Facebook. Chiar cunosc oameni de bună calitate, cu studii, care folosesc internetul, dar nu aceste rețele de socializare.

Eu mă întreb: dacă un demnitar român, de exemplu, s-a întâlnit cu Obama și informația despre întâlnirea respectivă ar fi două rânduri pe Facebook-ul domnului Obama, sincer, eu nu m-aș simți prea bine. Aș spune că atât a contat respectiva întâlnire, cât de o comunicare pe Facebook.

Dacă tu ai comunica de la site-ul oficial, mailurile ziariștilor și ai comunica și pe Facebook, nu ar fi o problemă, dar când e doar pe Facebook, mie mi se pare destul de ieftin”, a declarat Adriana Săftoiu, la TVR.

Alina Gorghiu dezvăluie rolul lui Crin Antonescu în viitorul partidului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 12:38
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
14 ian, 09:55
stroe vasilica
ma intreb:cati oameni-romani sau neromani dein tara asta,stiu sa intre ope facebook??????SAU SUNT DISPUSI SA STEA PE FACEBOOK???poate ca nici pe televiziunea nationala,programul unu nu-si pierd vremea...VEXZI INTREBARILE AL DE:CINE A FOST ion creanga SAU EMINESCU...!!!!BUBUIM DE CULTURA SI PATRIOTISM!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ