Tatiana Niculescu Bran, pe urmele lui Băsescu. Ce moşii deţine purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis

| 14 ian, 16:02

Tatiana Niculescu Bran, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis, şi-a publicat declaraţia de avere pe site-ul Preşedinţiei.

Tatiana Niculescu Bran şi-a publicat declaraţia de avere. Potrivit acesteia, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui este un mic moşier. Ea deţine, împreună cu soţul ei, aproape şase hectare de teren agricol în judeţele Constanţa, Giurgiu şi în Câmpia Dunării, precum şi 3.000 de metri pătraţi de teren intravilan, tot în judeţul Constanţa.

În privinţa locuinţelor, Tatiana Niculescu Bran are o casă de 100 de metri pătraţi în sectorul 1 din Bucureşti, precum şi o garsonieră de 40 mp, în acelaşi sector.

Soţii Bran nu au nicio maşină, în schimb au declarat un cont de 5.000 de lire sterline la o bancă din Londra.

Câştigurile pe anul 2014 ale purtătoarei de cuvânt a preşedintelui au venit din scris, de la Editura Polirom (25.000 de lei), iar soţul ei, Mirel Bran, a câştigat aproape dublu din activităţi media (producţie video).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 17:31
Petrescu
Sa va fie rusine !
Aceasta presa murdara si mincinoasa ar trebuii sa fie si ea putin curatata de cei care scriu sau vorbesc aiurea.
Legat de acest articol eu personal pot spune doar atata: sa va fie rusine !
15 ian, 10:13
Mana Moarta
Nu vad ce cauta aici pomenirea lui Basescu, daca asta nu e deja deformatie profesionala. De la apropae sase hectare pana la aproape trei sute este totusi o diferenta.
Ma mir ca n-ati spus ca purtatoarea de cuvant detine o suprafata de aproape 60000 metri patrati in timp ce Basescu nu are decat aproape 3 km patrati.
14 ian, 21:01
Emilia Ionescu
Daca dna Bran este pe urmele lui Basescu, ce puteti afirma despre Elena Udrea, VV Ponta,Videanu si toti cercetatii de DNA? Sa fim, totusi, seriosi. Realisti. Nu va jucati cu cuvintele!
15 ian, 09:01
Alex One
Cred ca ideea a fost ca
Se poate acumula si din scris ceva avere. Spre deosebire de majoritatea sciitorilor care se plang pe toate drumurile si in toate ocaziile ca din scris nu se poate trai ,D-na Bran o scriitoare relativ putin cunoscuta, ca sa nu spun aproape necunoscuta, a reusit sa stranga oarece bunuri . Sigur poate acestea provin din mosteniri si atunci toata discutie e inutila. Oricum titlul articolului a total aiurea, parca pus de cineva care a invatat jurnalism de la Cristoiu din perioada Bulinei rosii.
14 ian, 18:59
nacho
serios?
Mai lipsea sa spuneti ca si-a cumparat teren la Nana. Si de ce pe urmele lui Basescu si nu ale lui voiculescu, nastase, ponta sase case, hrebenciuc, etc? Sau de ce pe urmele cuiva? Gata, a inceput cancan-ul?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ