Klaus Iohannis a mai numit trei consilieri prezidenţiali. Unul a fost ministru în Guvernul Ponta

| 14 ian, 15:14

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 ianuarie a.c., următoarele decrete:

• Decretul pentru numirea domnului Leonard Orban în funcţia de consilier prezidenţial, începând cu data de 15 ianuarie 2015.

Leonard Orban este un economist român, fost secretar de stat în Ministerul Integrării Europene șicomisar european pentru multilingvism între ianuarie 2007 - februarie 2010. Între 2011-2012 a fost ministru al afacerilor europene în guvernul Boc (2), respectiv în guvernul Ungureanu și în guvernul Ponta (1).

• Decretul pentru numirea doamnei Elena-Simina Tănăsescu în funcţia de consilier prezidenţial, începând cu data de 19 ianuarie 2015.

Elena-Simina Tănăsescu este profesor universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti.

• Decretul pentru numirea doamnei Mihaela Ciochină în funcţia de consilier prezidenţial, începând cu data de 19 ianuarie 2015.

Mihaela Ciochină este directorul general al Direcției generale legislative din Senat.

Pe 22 decembrie 2014, președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcție a cinci consilieri prezidențiali: Dan Mihalache, Dan Muraru, Cosmin-Ștefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran și Adrian-George Scutaru. Pe 5 ianuarie șeful statului a semnat și decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor în funcția de consilier prezidențial.


Mihai Răzvan Ungureanu dă din casă. A dezvăluit cine este şeful Cancelariei Prezidenţiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ