VICTOR PONTA, predicţie sumbră pentru TRAIAN BĂSESCU

| 12 ian, 23:42

Traian Băsescu trebuie să părăsească Vila Lac 3 până pe data de 20 februarie. RAAPPS i-a pus la dispoziție șapte variante fostului președinte. Premierul a mai "tăiat" o locuință de pe lista respectivă. Este vorba despre o vilă cotată la peste două milioane de euro.

 

Premierul Victor Ponta a comentat acest subiect luni seară, la Antena 3.

"Dincolo de partea personală, există o lege care obligă Guvernul să pună la dispoziția foștilor șefi de stat reședințe. Dacă această lege se aplică, evident că trebuie să respect legea. Există și niște prevederi legale legate de suprafață. (...) Vila despre care vorbeați, de aproape 2.000 de metri pătrați, este cotată la peste 2 milioane și jumătate de euro. Dacă domnul Băsescu vrea să o cumpere, va veni cu această sumă. Dacă Traian Băsescu vrea s-o cumpere, poate să o facă. Am vrut să arătăm că i-am pus la dispoziție așa cum prevede legea", a spus Victor Ponta la "Sinteza Zilei".

Întrebat dacă Traian Băsescu va răspunde în fața justiției la un moment dat, Victor Ponta a zis: "Da, cred vă răspunde pentru ceea ce a făcut. Nu mă întrebați pe ce mă bazez. Poate mă bazez pe credința mea internă că într-un final se va face dreptate. Poate mai târziu decât trebuie, dar cred că va răspunde". "Ultimii zece ani au fost nu doar de dezbinare, ci și de vrajbă. Întotdeauna cineva se bătea cu altceva.  Haideți să îi punem pe tineri să fie împotriva bătrânilor sau invers etc", a conchis Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 11:09
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
13 ian, 07:26
ion
MAI NEMERNICULE CE ESTI DAR CINE AU ADUS SI PUS AN PRACTICA URA ANTRE OAMENI VOI BOLSEVICILOR- ATI STIUT VOI BINE DECE AL URATI PE BASESCU SI PE CEI CARE EREU SI SUNT AN POTRIVA VOASTRA.-SPER CA POPORUL ROMAN VEDE ACUM CE ATI FOST AN STARE SA FACETI CU TARA NENOROCITILOR NU -TI ESTE RUSINE MAT DESEULE UMAN SAI MAI POMENESTI NUMELE LUI BASESCU BLESTEMATULE CE ESTI SPANZURATE NEMERNICULE SI IA SI PE ORBAN SI PE GORGHIU CU TINE CA AVETI ACEIASI GANDIE SI CA SA AVETI SI UN PAPITOI ZIARIST LUATIL SI PE CACAR RUARES BUDULAN.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ