Ponta: Mai am nevoie de timp ca să inţeleg cu ce am greşit faţă de oameni

| 13 ian, 09:14

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca mai are nevoie de timp, dupa alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Klaus Iohannis, pentru a intelege cu ce a gresit oamenilor care nu l-au votat si cum trebuie sa se schimbe el, Guvernul si partidul, pentru a ramane om politic.

El si-a explicat astfel motivul pentru care, in ultima perioada, a aparut mai putin in public pentru diferite declaratii.

“M-am gandit, totusi peste sase milioane de romani, unii dintre ei cu siguranta il plac pe Klaus Johannis si au venit sa-l voteze, altii insa, nu stiu exact care e proportia, au venit si au votat impotriva mea si atunci schimbarea mea n-a fost de strategie, a fost o perioada de timp pe care n-am incheiat-o inca, mai am nevoie de acest timp ca sa inteleg cu ce am gresit fata de acei oameni. Sigur, sunt unii care n-or sa ma placa niciodata si n-am cum sa-i razgandesc sau sa ma justific. Foarte multi, insa, din cei care au votat cumva impotriva, ca sa nu vina Victor Ponta, cu siguranta au avut lucruri sa-mi reproseze si tacerea mea sau, ma rog, mai putina comunicare a fost legata de obligatia mea, daca raman in viata publica, de a intelege cu ce am gresit fata de acei oameni, cu ce trebuie sa ma schimb eu, cu ce trebuie sa se schimbe Guvernul, cu ce trebuie sa se schimbe partidul pe care-l conduc”, a spus Ponta la Antena 3.

El a sustinut ca, imediat dupa alegerile prezidentiale din 16 noiembrie, pierdute in fata lui Klaus Iohannis, s-a gandit ca poate a primit un semnal ca ar trebui sa se retraga chiar daca nu are varsta pensionarii, dupa care insa a luat in calcul faptul ca a fost totusi votat de 5 milioane persoane, iar restul celor 6 milioane votanti poate au dorit sa ii transmita ca puterea nu este a sa si ca trebuie sa se schimbe daca vrea in continuare sa fie un om politic.

“Asa incat, in ceea ce ma priveste, da, vreau sa raman prim-ministru pana la alegerile din 2016, din noiembrie, pentru ca cei care ne-au votat in 2012 n-au votat sa ne jucam cu functiile – ne ducem, te-ai suparat, pleci acasa – ne-au votat ca sa facem niste lucruri pentru ei. in al doilea rand, ca sa demonstrez ca pot sa invat dintr-o infrangere mai mult decat am invatat din toate victoriile anterioare, pot sa invat ceea ce am gresit si ce trebuie sa indrept. si mai exista un argument, si as vrea sa nu fie considerat polemic, am spus: <> si intrebarea lor a fost, in diverse ocazii: <> Vin exact cei care in 2009, 2010, 2011, ca n-am vazut foarte multe figure noi. Predoiu a fost tot timpul in guvernul ala, guvernul care a taiat pensile si salariile, Boagiu, Ialomiteanu, toti ceilalti, ori mie mi s-ar fi parut ca e o tradare din partea mea fata de cei care ne-au votat in 2012, la locale, la parlamentare, cei care au votat la referendum, cei care au votat in 2014, pur si simplu sa abandonez ca sa vina cei pe care ei au vrut sa-i dea afara de la guvernare”, a adaugat Ponta.

Tag-uri: psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 11:54
liviuioan
Comuna din Paris--1871
O simpla lectura despre--# la re*publique democratique* et sociale #--si imi permit sa istorisesc o intamplare adevarata . In tren--unii vor sa vorbeste cu tine altii nu vor . Trenul scapase de casare in urma unui --ORDIN--al marinarului suparat ca trenul n-are lift . O discutie aprinsa intre doi domni--cine are dreptul sa beneficieze de --PERMISE de calatorie gratuita . # cei din minister--cei din conducerile unitatilor de profil si functionarii # Am pus o intrebare nevinovata---inspirata de la LACATUS ( STEAUA )--Daca ala care sta cu steagul sus--sa nu-i curga sange din nas--cand trece trenul prin halta--are drept la permis----MINCITORUL--care LUNI vine cu salopeta curata--se baga sub vagon--munceste--si la sfarsitul schimbului--e murdara la loc----DE CE NU ARE DREPTUL LA permis gratuit ?
13 ian, 11:07
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ