Victor Ponta crede că România are şansa a doua în meciul cu Grecia, dar că se poate califica

| 14 noi, 2013

Primul-ministru Victor Ponta a afirmat joi, la România TV, că România are şansa a doua, dar se poate califica, referindu-se la meciul de fotbal România - Grecia.

"Eu cred că România are şansa a doua, dar că se poate califica. Am admirat întotdeauna la greci încăpăţânarea şi încrederea pe care o au în ei şi mi-aş dori să o avem şi noi, românii, în toate, nu doar în fotbal. Nu o să vedeţi un grec care îşi vorbeşte de rău ţara sau care nu are încredere în ţara lui, deşi, uite, cel puţin economic acum o duc mai rău decât noi. O să vedeţi că cel mai rău despre România vorbesc românii, ceea ce este o mare problemă, o mentalitate pe care aş vrea să o schimbăm. Dacă mâine seară şi după aceea marţi românii vor fi mai curajoşi, mai încrezători eu cred că sigur ne calificăm", a declarat Victor Ponta la România TV.

Grecia şi România se vor înfrunta în prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială de anul viitor din Brazilia vineri, de la ora ora 21,45, pe stadionul 'Giorgios Karaiskakis' din Pireu, iar meciul va fi transmis de România TV.

Pe 19 noiembrie, de la ora 21,00, va avea loc partida retur, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Întrebat cum comentează acuzele lui Dumitru Dragomir legate de amestecul factorului politic în alegerile pentru şefia LPF, Victor Ponta a negat că ar fi existat un amestec din partea sa. "Nu vreau să fie supărat pe mine, dar era timpul unei schimbări, sincer. Nu m-am implicat, dar nici nu mi-am ascuns dorinţa de schimbare. Oamenii care stau prea mult în funcţii, vedeţi ce se întâmplă", a comentat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ