Victor Ponta: Dacă a fost încălcată legea la Portul Constanţa, voi semna sesizarea către DNA

| 24 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a precizat că, în calitate de ministru interimar al Transporturilor, va semna sesizarea către DNA, în cazul în care a fost încălcată legea la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

'Dacă sunt constatări de încălcare a legii penale, voi semna sesizarea către DNA. După cum ştiţi, conducerea de la Portul Constanţa este stabilită pe baza Ordonanţei 109 din 2011, management corporatist. Dacă există nereguli grave şi am prevederea legală necesară, o să schimb Consiliul de supraveghere', a precizat premierul Victor Ponta, în cadrul unei declaraţii susţinute la Palatul Victoria.

Presa a relatat că, dintr-un raport realizat de Corpul de Control al Ministerului Transporturilor reiese că, în februarie 2013, Conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC) ar fi încheiat două contracte păguboase pentru stat privind investiţia 'Prelungirea digului de larg din Portul Constanţa'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ