Victor Ponta: Datoria noastră este să scăpăm ţara de B.U.B.A.

| 12 oct, 2013

Datoria noastră este să scăpam ţara de BUBA, a declarat, astăzi, premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, făcând astfel aluzie la prescurtarea numelor lui Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi Roberta Anastase.

"Boc a plecat, Udrea a plecat, Anastase a plecat. Mai este un domn şi sunt convins că anul viitor vom fi cu toţii împreună, gata să sărbătorim acest moment. Am preluat în ultimul timp repararea podurilor şi chiar şi lansarea navelor la apă şi sunt foarte pregătit să urez, la anul: vânt bun din pupa", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele PSD a susţinut un discurs la Conferinţa Naţională a Femeilor Social-Democrate, care se desfăşoară la Iaşi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 oct, 2013
Barbu G
Datoria
Credeam ca datoria voastra e sa guvernati tara asta, s-o aduceti inapoi in stare de functionare. Cand colo, ce sa vezi? Datoria lu' asta micu' e sa-l dea jos pe Basescu.
Ce te faci, ma, de la anul, cand Base nu va mai fi presedinte? Cu ce ne mai arunci in ochi, poate-poate n-om vedea ca nu-ti pasa deloc de Romania?
Lasa-l in pe Base, ca mult oricum nu mai are si concentreaza-te pe Romania. Tu ramai, Base pleaca. Si daca Romania va merge la fel de rau, ca sa nu zic si mai rau, cine crezi ca te mai voteaza?
12 oct, 2013
mos teaca
si a noastra
sa scapam de plagiatori, mincinosi si ipocriti!
13 oct, 2013
PCR
ponta si usl vor duce tara inapoi in anii 90.ciolanul comunist nu cade asa usor din mana lor.
13 oct, 2013
Tepes
king
Sictir mos teaca...Credeam ca v-ati luat wekend basailor...departe esti Tepes ????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ