Victor Ponta, despre EROAREA ANAF: Până mâine să-mi spuneți pe cine sancționăm

| 07 ian, 13:10

Conducerea ANAF a transmis către unitățile de aministrare fiscală o circulară prin care s-a suspendat regularizarea contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate (CASS) pentru veniturile obținute din dobânda bonificată de bănci pentru alocațiile de stat pentru copii neridicate din conturile bancare.

Debirocratizarea și desțelenirea tuturor lucrurilor inadvertențelor, ca să nu spun a prostiilor din legislație, îmi cer scuze și îmi pare rău când am văzut că s-au trimis la copii să plătească taxe pentru alocație”, a spus Victor Ponta în ședința săptămânală de Guvern.

Citește și:  EROARE de proporţii la ANAF! 11.000 de copii au fost SOMAŢI să-şi plătească taxele

„Vreau să anunț foarte clar că ministrul Finanțelor și șeful ANAF-ului au luat măsuri și lucrurile astea încetează de azi, dar eu vreau până mâine să-mi spuneți și pe cine sancționăm și cum îndreptăm să nu se mai întâmple în viitor asemenea prostii să trimitem la copii să plătească nu știu ce bani din alocații”, a mai spus premierul.

Tag-uri: ANAF, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 13:52
Vasile MM
Una din masurile apocaliptice prevazute de profeti laici este si greva generala fiscala. Vom refuza pamantenii sa platim darile ? Daca se vor mai intampla astfel de erori de programe se pot intampla si masuri pe aceasi nota muzicala. Nu ar strica cel putin 3 luni ca fondurile bugetare sa fie tinute la respect!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ