Victor Ponta AMÂNĂ majorarea indemnizaţiilor la demnitari: "Miercuri întorc ordonanța"

| 09 iul, 23:28

Victor Ponta a declarat, joi seara, la B1TV, că nu a fost de acord cu ordonanța prin care au fost majorate salariile demnitarilor, adoptată în ultima ședință a Executivului, condusă de premierul interimar Gabriel Oprea, iar miercuri o va întoarce.

”Ordonanța cu salariile demnitarilor, eu nu am fost de acord cu ea. Am spus că într-adevăr demnitarii trebuie să fie bine plătiți dar odată cu legea salarizării. Nu am vrut să creez impresia că am ceva cu ceea ce s-a discutat între domnul Iohannis și Oprea în absența mea. Revin la decizia mea și miercuri vom adopta alta. Nu se măresc salariile la președinte și prim ministru decât odată cu bugetarii. Așa am fost informat ieri, cred că cel mai corect e să amânăm intrarea în vigoare și să amânăm până la creștrerea salariilor bugetarilor”, a declarat ictor Ponta, la B1.

Ponta a intervenit cu acest anunţ, după ce şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, afirmase că nu preşedintele Iohannis este cel care i-a cerut premierului interimar Gabriel Oprea să majoreze indemnizaţiile demnitarilor.

Indemnizaţiile lunare ale preşedintelui, prim-ministrului, miniştrilor, preşedinţilor Parlamentului, şefului ICCJ, şefilor de servicii de informaţii vor fi majorate din august, în baza unei ordonanţe de Guvern, a anunțat Gabriel Oprea, în calitate de premier interimar, miercuri.

Citeşte şi: Guvernul măreşte salariile preşedintelui şi premierului. Cât vor câştiga Klaus Iohannis şi Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 07:32
observator
mariri nejustificate
Unii salariati au abia 1000 lei pe luna iar altii (pseudodemnitarii) au o burta dubla si vor 30.000 lei pe luna

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ