Victor Ponta, despre schimbul de replici PSD-PNL: Scandal pe Dâmboviţa avem în fiecare zi

| 27 sep, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că scandal pe Dâmboviţa este în fiecare zi, răspunzând astfel întrebărilor jurnaliştilor privind schimburile de replici dintre reprezentanţii PSD şi PNL.

'Suntem la Constanţa să vorbim de o problemă importantă pentru judeţul Constanţa. (...) Când ajungem acasă, ne ocupăm de scandalul de la Bucureşti, de pe Dâmboviţa. Scandal pe Dâmboviţa avem în fiecare zi. Astăzi încercăm să găsim o soluţie pentru câteva sute de mii de oameni care trăiesc în sudul judeţului şi care au o mare problemă. Restul, scandal la Bucureşti avem în fiecare zi, nu ne lipseşte niciodată', a spus Ponta.

Premierul s-a deplasat vineri la Constanţa pentru a discuta cu autorităţile locale referitor la găsirea celor mai bune soluţii de trafic rutier în condiţiile în care podul de la Agigea trebuie să intre în lucrări majore de reparaţii, iar în prezent circulaţia este restricţionată.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat vineri că nu susţine proiectul de lege iniţiat de mai mulţi liberali care prevede ca primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin, iar preşedinţii de consiliu judeţean să fie aleşi de către consilierii judeţeni. 'Mi se par nişte modificări proaste. Noi nu susţinem aşa ceva', a spus liderul social-democrat care a precizat că va avea loc o discuţie în Parlament referitor la faptul că PNL nu s-a consulat cu partenerul său de alianţă PSD în ceea ce priveşte elaborarea acestui proiect de lege.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ