Victor Ponta dezminte că se află în Turcia: Vă rog nu mai SPERIAŢI bietul CÂINE!

| 10 sep, 22:35

Premierul Victor Ponta a scris joi seara pe Facebook un mesaj în care dezminte zvonul potrivit căruia s-ar afla în Turcia, unde s-ar opera din nou.

Victor Ponta a precizat că nu a plecat din ţară, ci că se afla, joi seara, în sânul familiei, înainte de o zi cu "treabă multă la Guvern".

"LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!! A venit uimita sa ma intrebe ce fac? Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern! Va rog nu mai speriati bietul caine", a scris premierul Victor Ponta pe Facebook.

În presă au apărut informaţii, joi seară, că premierul Victor Ponta ar fi plecat din nou în Turcia şi că le-ar fi spus colaboratorilor săi că merge pentru analize la clinica la care în luna iunie s-a operat la genunchi, scrie romaniatv.net.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Parlament, întrebat de jurnalişti dacă Victor Ponta este plecat în Turcia, că nu a vorbit cu premierul de marţi, de la şedinţa coaliţiei, şi că acesta nu a anunţat nimic.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară în 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună.

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 15:52
gica
povesti...
...nu mai stiu johanistii lui blaga ce sa mai inventeze ...doar ,doar ,le mai cresc sondajele amarate ...cu ce specimene au ..!!!..sa-i vad la alegeri ...ce de locuri vor obtine ....dar poate aplica metoda basescu si ies ....ca in noiembrie trecut ....?.!!
11 sep, 07:35
Palada Sondoru
cine seamana vant ,culege furtuna
acest baiat,a mintit de atatea ori,incat nici cand ar spune adevarul,nu-l mai crede nimeni
un pisic,amic de familie,mi-a spus sa fiu atent la exprimare:este posibil ca el sa mai aiba o casa,in Turcia si in acest caz nu minte...este acasa

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ