Dragnea, despre susţinerea lui Negoiţă la şefia PSD Bucureşti: Susţin orice om dacă e legitimat prin VOT

| 10 sep, 18:46

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, că va susţine la şefia organizaţiei Bucureşti pe oricine va fi legitimat printr-un vot liber exprimat, transmite Agerpres.

 

Întrebat dacă îl va susţine pe Robert Negoiţă pentru funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti, Dragnea a spus: ''Îl susţin pe acela care va fi votat, susţin orice om care este legitimat printr-un vot liber exprimat''.

De asemenea, el a subliniat că important este ca organizaţia să rămână unită şi bine structurată şi a reafirmat că PSD îşi va desemna un candidat propriu la Primăria Capitalei.

''Aştept să văd candidaţii. Dacă este Robert Negoiţă, Ecaterina Andronescu... (...) Important este ca organizaţia să rămână unită şi bine structurată. PSD îşi va desemna un candidat propriu ca PMB. (...) Vom face analize sociologice extrem de serioase, nu-ţi poţi permite să propui un om care nu este foarte bun administrator. (...) Până în decembrie trebuie să avem decizia şi pentru Bucureşti'', a adăugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ