DRAGNEA: În PSD nu pot fi convingeri antisemite. Cine a postat mesajele xenofobe va fi exclus

| 10 sep, 21:03

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi că Daniel Predoiu, membru al Organizaţiei Olt a PSD, va fi exclus din partid, după ce a postat pe o reţea de socializare mesaje antisemite şi xenofobe declarându-se un admirator al lui Adolf Hitler, potrivit Agerpres.

"Am avut o discuţie chiar înainte să vin aici cu preşedintele PSD Olt şi i-am cerut, cu toată fermitatea, să convoace structurile statutare pentru ca acest domn să fie exclus din PSD. PSD nu este un partid antisemit şi în partidul nostru nu pot fi membri cu convingere antisemită. Dacă domnul Daniel Predoiu vrea să îl iubească pe Hitler, o poate face în afara partidului, nu în PSD care nu este nici antisemit nici xenofob", a spus Dragnea.

Preşedintele interimar al social-democraţilor a avertizat totodată că, dacă organizaţia de la Olt nu îl va exclude pe Daniel Predoiu, acest lucru va fi făcut de structurile centrale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 10:56
tyrex
Mai dute-n pi...da mattii de imbecil ,de mafiot si hot nenorocit uite cine face dreptate in lume un rahat cu ochi , o javra mincinoasa si o coada de topor mizerabila. Nu mai are voie lumea sa spuna nimic sau sa crtice pe altii binestiuti ca gata e antisemitism dar ei pot spune si sa faca orice si nimeni nu are dreptul sa replice decat sa stam capra si sa le pupam picioarele. Hai siktir Dragnea iti arogi prea multe drepturi tu care esti de fapt o zdreanta umana.Terminati odata cu caulpabilizarea asta idioata si exafgrarile mincinoase.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ