VICTOR PONTA: E foarte bine că România apare ca destinație de top pe harta sporturilor electronice

| 30 iul, 16:34

Premierul Victor Ponta apreciază că prezența României ca destinație de top pe harta sporturilor electronice reprezintă o oportunitate pentru țara noastră să se facă remarcată pe plan internațional.

"Având deja un palmares impresionant în domeniul IT, cred că este foarte bine că România apare ca destinație de top pe harta sporturilor electronice! Deși sporturile clasice au mai multe beneficii pentru starea de sănătate a tinerilor, succesul și ritmul de creștere ale competițiilor digitale la nivel mondial nu pot fi ignorate. Este o oportunitate bună pentru țara noastră să se facă remarcată pe plan internațional!", a scris premierul, joi, pe Facebook.

Trei dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) din America de Nord au confirmat participarea în PGL Season 1, turneu internațional cu premii totale de 110.000 dolari, ce va avea finala la București, în perioada 2-4 octombrie, potrivit unui comunicat remis presei.

Luminosity Gaming, Team Liquid și Counter Logic Gaming (CLG) sunt echipele nord-americane invitate care, alături de o a patra echipă, stabilită în urma partidelor de calificare, își vor disputa supremația în grupa nord-americană (NA) între 8-11 septembrie, când sunt programate meciurile acestei grupe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ