Victor Ponta face praf un ministru din Guvernul Tudose: să își dea DEMISIA

| 29 sep, 14:50

Fostul premier Victor Ponta reacționează, după ce ministrul Energiei, Toma Petcu, a explicat că nu știe despre creștererile de prețuri la pompă, pentru că el nu este șofer și nu alimentează. Ponta susține că nu l-ar fi pus niciodată ministru pe Toma Petcu și chiar dacă l-ar fi pus, după această declarație l-ar fi rugat frumos să-și dea demisia.

”Ati inteles cei 6 milioane de proprietari de masini ? Dar cei 2 milioane de bucuresteni care va pierdeti zilnic ore in trafic? Si cei care mergeti la munca in fiecare zi cu autobuzul sau microbuzul? Si copiii care stau in trafic cand merg si se intorc de la scoala? Si cei care transporta bunurile de la fabrici sau la magazine? Turistii care vin de la aeroport sau care vor sa viziteze si altceva decat Bucurestiul?

Exista o solutie inteligenta si simpla la toate aceste probleme - va faceti ministru al Energiei !

Ma gandeam ca daca as fi fost azi Prim Ministru l-as fi rugat politicos pe Dl Ministru sa isi dea demisia pentru aceasta prostie - dar de fapt cred ca nu l-as fi numit niciodata ministru”, scrie Victor Ponta.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ