Victor Ponta: Felicitări ANAF pentru cei 700 milioane în plus pe care putem să-i folosim până la sfârșitul anului

| 30 oct, 20:30

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pe Facebook prin care felicită Agenția Națională Anticorupție pentru încasările din luna octombrie și pentru combaterea evaziunii fiscale.

Prim-ministrul a mulțumit firmelor care își plătesc taxele și impozitele. "Felicitări ANAF - în luna Octombrie planul aprobat de încasări la buget era de 18 miliarde RON (egal cu luna similară din 2014 - deși între timp CAS a fost redus cu 5 puncte, TVA de la 24 la 9% și se aplică scutirea de impozit a profitului reinvestit, adică cca. 1 miliard impact negativ, plus inflație negativă!).

Rezultatele până azi - 18,7 miliarde RON! 700 milioane în plus (peste 150 milioane euro) pe care putem să-i folosim până la sfârșitul anului!

Mulțumesc firmelor corecte care plătesc taxe și impozite și ANAF (prin Direcția Antifraudă) pentru combaterea evaziunii fiscale!", a scris Ponta pe rețeaua de socializare.

Tag-uri: ANAF, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ