Victor Ponta, replică dură pentru Vladimir Voronim. Premierul îi recomandă un control psihiatric

| 30 oct, 17:49

Victor Ponta a avut o replică dură pentru Vladimir Voronin, liderul comuniştilor din Republica Moldova, după ce acesta l-a acuzat pe premier că a cumpărat, împreună cu Valeriu Streleţ şi Vlad Filat, peste 2.000 de hectare în oraşul ucrainean Odesa.

"Am decis smile :) - duminică îi invit pe Vladimir Voronin (reprezentantul Comuniștilor din Moldova) și pe Dan Tapalagă (reprezentantul Securiștilor din România) să vizităm hectarele de la Odesa! :)

Sau mai bine să îi duc pe amândoi la un control psihiatric? Sau la detectorul de minciuni?", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Victor Ponta a postat şi link-ul către articolul postat de hotnews.ro în care se găsesc acuzaţiile liderului comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin.

"Dvs împreună cu doi parteneri, Filat şi un oarecare Victor Ponta, cu ce scop aţi cumpărat peste 2000 de ha în oraşul Odesa. Noi cunoaştem că liberalii s-au înzestrat cu averi pe malul iazului, a lacului Herăstrau din Bucureşti şi asta e clar. Ce puteţi spune despre compania Cristal Nord din Otaci? Acum v-ați implicat acolo, și până nu demult acolo mai era Gacichevici. Furtul care l-ați tras pe sub pământ acolo din ce direcție pompează spirtul - din Moldova în Ucraina sau invers?”, a întrebat Vladimir Voronin, în cadrul dezbaterilor la moţiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Strelet, care a fost aprobată.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ