Victor Ponta: Guvernul îşi va asuma joi răspunderea pe noul program

| 05 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a întărit spusele preşedintelui Traian Băsescu conform cărora cei doi politicieni au găsit soluţia pentru trecerea impasului guvernamental.

Iata principalele declaratii:

Am gasit o solutie impreuna cu presedintele. Lucrurile sunt foarte clare. Presedintele, in baza hotararii Parlamentului, va emite decretele si va primi juramantul noilor ministri. Imediat dupa, noul guvern, in baza Art. 114 din Constitutie, va adopta un program politic care sa actualizeze programul de guvernare, in sensul in care anumiti termen sa fie inlocuiti in functie de noua compozitie politica.

In acest fel, obiectul contestarii la CCR dispare si de maine Guvernul isi poate desfasura activitatea in stabilitate. Saptamana viitoare voi prezenta Parlamentului aceste updatari. Daca cineva doreste sa depuna motiune, o va depune si Parlamentul se va pronunta. Castigam cateva zile de stabilitate parlamentara si cred ca e un acord care solutioneaza aceasta etapa a conflictelor dintre Parlament, Presedinte si Guvern.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ