Victor Ponta: În 2015-2016 vreau să fac 95% administrație și economie și 5% politică

| 22 ian, 20:50

Premierul Victor Ponta a declarat joi că pentru 2015-2016 își propune să se ocupe în procent de 95% de administrație și economie și restul de politică.

"Ce mă interesează cel mai mult este să asigurăm stabilitate, predictibilitate pentru mediul economic. (...) E important să fie pedepsiți cei corupți, dar până la urmă restul de 20 de milioane de oameni care nu sunt jurnaliști sau oameni politici spun: mă interesează ce se întâmplă cu locul meu de muncă, ce se întâmplă cu pensia mea, mă interesează ce se întâmplă cu spitalul la care trebuie să merg dacă sunt bolnav, cu școala la care merge copilul meu, cu strada pe care trebuie să ajung la serviciu. Or, lucrurile acestea nu se pot face, o dezvoltare economică, creșterea bugetului, a investițiilor în fiecare domeniu decât dacă ai un fel de stabilitate. De asta mă uit și toată lumea mă întreabă dacă nu comentez și ce a mai zis doamna Gorghiu, ce a zis domnul Vanghelie (...) . Bun, e interesant asta, dar nu e cel mai interesant ce facem cu viața de zi cu zi a omului? (...) Eu cel puțin în 2015—2016, dacă pot să fac 95% administrație și economie și 5% politică, asta o să fac", a declarat premierul Victor Ponta într-un interviu acordat publicației "Jurnalul Național", întrebat despre cazurile la zi aflate în ancheta procurorilor.

Ponta a adăugat că 2014 a fost un an cu multă politică.

Citeşte şi: PONTA, reacţie dură privind presupusa şpagă care ar fi ajuns la BOC şi PDL


"Inevitabil, alegeri, schimbări. S-a rupt USL-ul, s-au refăcut guverne. Și atunci 2015-2016, în ce mă privește, repet, 95% (...) Nu-l mai am pe domnul Băsescu să-mi pună un băț în roate de câte ori se mișcă ceva", a mai declarat premierul.

Citeşte şi: PONTA, despre relaţia cu preşedintele IOHANNIS

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ