Victor Ponta, întâlnire de urgenţă cu un important lider politic european

| 25 feb, 17:22

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucureşti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o întrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Ponta apelează de multe ori la sfaturile lui Blair, ca şi consultant.

Ultima întâlnire dintre cei doi a fost în decembrie, după alegerile prezidenţiale pierdute de Ponta. Atunci, Ponta l-a întrebat pe Blair ce crede acesta că este bine ca el să facă în continuare.

Ponta a spus de mai multe ori că Tony Blair rămâne modelul său în politică, mai ales după câte sfaturi bune a primit din partea acestuia.

Tony Blair este în prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind însărcinat de către secretarul de stat american John Kerry să elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului şi atragerea investiţiilor private în Cisiordania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ