VICTOR PONTA: "Klaus Iohannis m-a certat ca stăpânul pe iobagul lui ... N-o să mai fiu eu prim-ministru”

| 06 oct, 07:00

Premierul Victor Ponta a susținut, luni, că președintele Klaus Iohannis l-a certat „ca stăpânul pe iobagul lui” după ce a spus că la Consiliul European merg în general prim-miniștrii.

„La Consiliul European se duc în general prim-miniștrii pentru că treburile discutate acolo, inclusiv cea cu refugiații, sunt o chestiune de guvern. Atât am zis. S-a supărat domnul Iohannis, m-a certat ca stăpânul pe șerbul, iobagul lui, m-a certat acolo, dar tot eu am dreptate. Sper (...) n-o să mai fiu eu prim-ministru (...) sper să-l lase pe primul ministru la Consiliul European, că așa e logic. (...) Așa se întâmplă în toată Europa și are sens. Acum, cu refugiații, de luat de la graniță, de dus în tabără... Cine, nu guvernul face asta? Și toate celelalte decizii, cele care țin de buget de exemplu, toate deciziile, mai puțin, sigur, politica externă europeană”, a declarat Victor Ponta la un post de televiziune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 08:41
Florin
Lucreaza de acasa!
Oportunitate extra lucru la domiciliu!
sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condi?ii: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ