Victor Ponta îl ironizează pe Cătălin Predoiu: Premierul Fantomă "to be elected" fuge de candidatura la Primăria Bucureşti

| 07 oct, 11:33

Premierul Victor Ponta l-a taxat pe Cătălin Predoiu, candidatul PNL la şefia Guvernului, care a dezminţit zvonurile că ar putea candida la funcţia de primar general al Capitalei. Premierul Fantoma "to be elected" fuge de candidatura la Primaria Bucuresti ca "Dracu de tamaie", a punctat premierul

Numele lui Catalin Predoiu a fost vehiculat ca varianta din partea PNL pentru Primaria Capitalei. Informatia este insa dezmintita de prim-vicepresedintele liberal care sustine ca nu isi doreste aceasta functie si nici conducerea partidului nu intentioneaza sa ii ceara o candidatura, el fiind propus pentru functia de premier.

"Dezmint informațiile apărute în presă privind includerea mea în sondaje privind Primăria Capitalei. Nu mi-am exprimat niciodată o astfel de intenție. Proiectul meu politic și al PNL rămâne un guvern PNL, de care sunt convins că este cea mai bună soluție pentru România. Ca să nu dau și eu loc de speculații, precizez ca am scris aceasta postare în acord cu conducerea PNL", a scris Predoiu.

Cum l-a ironizat premierul Victor Ponta pe Predoiu

"Ha ha! Premierul Fantoma "to be elected" fuge de candidatura la Primaria Bucuresti ca "Dracu de tamaie"!
Pai el nu vrea sa fie "elected" ci "plantat" de Sistem cum a fost si la Tariceanu sau Basescu, acum la Iohannis!!!Normal, stiind ca singura data cand a candidat in viata lui la ceva , la Buzau in 2008 , cu toti banii cheltuiti atunci de Scutaru si Motreanu ( trimisi in locul lui in judecata pt asta ) a luat fix o mare bataie de la Marian Ghiveciu PSD!


Cu dosarul "Gala Bute" in stand by are voie sa fie doar Premier "to be elected" nu si Primar General!
Dupa ce ai trecut de la PNL la Basescu si inapoi, dupa ce ai semnat toate legile prin care s-au taiat pensii si salarii, s-au inchis spitale si ai marit TVA la 24% , esti perfect pentru "Premier to be elected" al noului PNL/PDL si al "Sistemului"!!! Doamne Fereste sa traim iar 2010-2011! ", a scris Victor Ponta pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ