Ponta susține că problemele cu justiția nu-i dăunează în relațiile internaționale

| 06 oct, 08:31

Victor Ponta a declarat, luni, că problemele care au apărut în contextul acuzațiilor pe care DNA le-a formulat la adresa sa nu îi dăunează în relațiile internaționale, discută în continuare cu premierii la telefon și face vizite pentru a impulsiona relațiile economice.

"Nici domnul Iohannis nu o să mai poată să se ducă din nou unde a fost. Și eu am fost și la Washington și la Berlin și la Paris ... Acum, ne ducem în vizite? Mă sună premierii, vorbim. Și azi am vorbit cu premierul Republicii Moldova la telefon, ne coordonăm", a spus Ponta, într-o emisiune B1 tv, potrivit Agerpres.

La remarca moderatorului că ar merge mai des în est, Ponta a explicat că spre deosebire de piața europeană care "nu prea se mai dezvoltă", în state precum China sau țările din Golf, există un potențial mare de creștere a relațiilor economice, iar mesajul politic în acest sens este "foarte important".

Citeşte şi: VICTOR PONTA: "Klaus Iohannis m-a certat ca stăpânul pe iobagul lui ... N-o să mai fiu eu prim-ministru”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 12:51
Robert Georgescu
este normal ca nu- i dauneaza
doar ca la ceilalti le este putina rusine
dar nu-i nimic,Ponta nu stie cu ce se mananca asta
Daciana il hraneste bio

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ