Senatul înfiinţează un grup de lucru pentru ameliorarea Justiţiei

| 12 oct, 14:47

Biroul permanent al Senatului a aprobat, luni, înfiinţarea unui Grup de lucru cu scopul de a identifica soluţiile legislative pentru ameliorarea funcţionării Justiţiei.

Grupul se va reuni în prima şedinţă în data de 29 octombrie.

"Astăzi, la propunerea preşedintelui Senatului, am aprobat înfiinţarea Grupului de lucru pentru identificarea soluţiilor legislative privitoare la ameliorarea funcţionării Justiţiei, (...) urmând ca pe parcursul acestei săptămâni grupurile parlamentare să îşi desemneze reprezentanţii în Grupul de lucru, ca el să devină funcţional. Prima întâlnire este stabilită pentru 29 octombrie, la ora 10,00, pentru constituirea în sine şi pentru a lua cunoştinţă de primele aspecte", a declarat vicepreşedintele social-democrat al Senatului Ioan Chelaru, citat de Agerpres.

El a explicat că nevoia înfiinţării acestui Grup de lucru a reieşit în urma întâlnirilor pe care conducerea Senatului le-a avut, în ultima perioadă, cu reprezentanţii instituţiilor din Justiţie.

"După cum ştiţi, pe parcursul ultimelor săptămâni, la iniţiativa Biroului permanent al Senatului şi a preşedintelui, au avut loc întâlniri cu toate categoriile profesionale din lumea Justiţiei şi a reieşit nevoia înfiinţării unui organism de lucru, de colaborare şi de cunoaşte a instituţiilor, a ideilor şi a metodelor prin care într-un grup de lucru comun putem identifica soluţii legislative pe care noi să le punem în practică astfel ca Justiţia să funcţioneze cât mai aproape de parametrii şi de nevoile societăţii", a mai spus Chelaru.

Citeşte şi: Senat: Ministerul de Externe ne creează imaginea de cea mai coruptă naţiune

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ