Victor Ponta, la Iaşi: Este prima dată când mă bucur că m-am trezit cu 'Antibiotice'

| 17 mai, 2014

Premierul Victor Ponta, care a vizitat, sâmbătă, compania de medicamente Antibiotice Iaşi, a declarat, în glumă, că este prima dată când este bucuros că se trezeşte cu ''antibiotice''.

''Este prima dată când mă bucur că m-am trezit dimineaţa cu antibiotice. Nu mi s-a mai întâmplat o astfel de bucurie'', a afirmat Ponta, după ce a vizitat o secţie de la fabrica ieşeană.

Prim-ministrul a precizat că Antibiotice Iaşi este ''un proiect de succes'', ''un brand pentru România'', spre deosebire de Institutul Cantacuzino care a fost ''un eşec''. 

''Diferenţa este că aici s-au ocupat oameni care au ştiut. Dincolo, domnul ministru Nicolaescu mi-a spus că se ocupă personal. În general, am încredere în oameni până la proba contrarie şi nu a ieşit bine'', a adăugat Ponta. 

Premierul va participa la Iaşi şi la ceremonia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici, eveniment care se va desfăşura pe stadionul Emil Alexandrescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ