Victor Ponta, lovitură teribilă pentru serviciile secrete, după moartea lui Dan Condrea

| 23 mai, 08:43

Victor Ponta a precizat într-o postare pe pagina personală de Facebook că în mandatul său de aproape 4 ani ca prim ministru nu a primit nicio informare pe tema Hexi Pharma, la fel și premierul Emil Boc. Fostul premier a revenit cu această precizare la postarea inițială făcută pe marginea morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

 

„Ps - am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema "Hexi Pharma" / la fel in mandatul de 3ani al Premierului Emil Boc!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.
Mai mult, Victor Ponta a distribuit un articol în care Călin Popescu Tăriceanu declara în urmă cu o săptămână, că  ar  exista suspiciuni potrivit cărora în spatele Hexi Pharma s-ar afla "inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri".
În urma unei analize a Comisia parlamentară pentru controlul SRI efectuată asupra documentelor oficiale transmise de Serviciul Român de Informații în cazul crizei din sănătate, s-a constatat că între anii 2011 - 2016 instituția a pus la dispoziția factorilor de decizie de la nivel central 115 documente de informare vizând infecțiile intraspitalicești sau care abordează și subiectul infecțiilor nosocomiale, unele dintre acestea vizând și acțiuni ale unor societăți comerciale, inclusiv ale Hexi Pharma.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ