Victor Ponta: Lucian Duţă să meargă la DNA şi după aceea mai departe

| 15 iul, 2013

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Lucian Duţă ar trebui să meargă la DNA să dea explicaţii, a declarat luni premierul Victor Ponta.

"Să meargă la DNA să explice, pentru că sper ca la un moment dat, cândva, toţi hoţii ăştia - Blejnar, Videanu, Duţă, Trăilă - o să ajungă să-i cheme şi pe ei cineva. Totuşi chiar au furat şi au distrus o ţară întreagă câţiva ani. Să meargă la DNA dacă are ceva de zis. Eu, personal, nu l-am auzit la televizor, este o instituţie a statului, care a prezentat documente, care a făcut o încadrare juridică. Duţă - la DNA şi după aceea mai departe", a afirmat preşedintele PSD, la sediul central al partidului.

Corpul de Control al premierului a anunţat duminică că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru nereguli în atribuirea contractului pentru cardul naţional de sănătate, cu efecte în neimplementarea proiectului şi provocarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, de care ar fi responsabil fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Lucian Duţă.

Ulterior, Lucian Duţă, care a deţinut această funcţie în perioada 10 decembrie 2009 - 8 mai 2012, a susţinut că nu a primit niciun document în privinţa sesizării de către Guvern a DNA, adăugând că, cel mai probabil, va fi chemat la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da explicaţii referitoare la cardul de sănătate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ