Victor Ponta, mesaj de ULTIMA ORĂ

| 05 apr, 17:03

Aderarea României la NATO este una dintre marile realizări ale perioadei post-Revoluție, iar autoritățile române își vor face în continuare datoria față de aliații Nord-Atlantici, afirmă premierul Victor Ponta.

"Aderarea noastră la NATO este una dintre marile realizări ale perioadei post-Revoluție, un act istoric de voință democratică ce stă la baza securității noastre naționale. Ne vom face în continuare datoria față de aliații noștri și vom face tot ce putem pentru a ne sprijini militarii, care au cucerit prin curaj respectul întregii lumi!", a scris premierul pe pagina sa de Facebook într-un mesaj adresat de Ziua Alianței Nord-Atlantice în România.

Ziua NATO şi Ziua Porţilor Deschise au fost organizate, duminică, la sediul Ministerului Apărării Naţionale, în prezenţa ministrului Mircea Duşa, printr-o ceremonie militară şi o expoziţie de armanent şi tehnică militară modernă, folosite în diferite zone de conflict.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ