Victor Ponta, mesaj devastator pentru Guvern: E furt calificat!

| 21 mai, 16:13

Victor Ponta consideră că guvernul nu are dreptul, legal, să se atingă de banii adunaţi în pilonul II de pensii. Într-o postare pe FB, fostul premier se declară de acord cu ideea că e vorba de o faptă penală, aşa cum a declarat senatorul PNL Florin Cîţu.

Victor Ponta susţine că "acei bani NU sunt ai Statului (...) i imi apartin/ dacă Guvernul îi va lua de acolo acesta nu este o decizie politica şi fapta reprezintă infracţiunea de furt calificat sancţionată de Codul Penal! Dacă se vor fura de către guvern banii MEI acumulati la Pilonul 2 voi depune şi eu plângere penala pentru suma pe care am platit-o eu in fiecare luna din ultimii 12 ani," scrie fostul premier.

Victor Ponta susţine că în 2012, când era premier şi era nevoie mare de bani, i s-a propus aceeaşi variantă "chiar de către oamenii care acum îi stau alături lui Liviu Dragnea", dar a refuzat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ