Victor Ponta: Ministrul Nicolăescu are tot sprijinul meu de a continua dialogul

| 25 sep, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, face eforturi extraordinare şi are tot sprijinul său de a continua dialogul şi de a găsi soluţii la solicitările membrilor Coaliţiei profesioniştilor din sănătate.

"Domnul ministru este în dialog permanent, a făcut nişte progrese, va discuta în continuare şi are tot sprijinul meu pentru tot ceea ce este omeneşte posibil", a spus premierul Ponta, după o vizită la spitalul Marie Curie, conform Agerpres.

El a precizat că miercuri, împreună cu reprezentanţii Ministerului Finanţelor, a fost stabilit "un anumit calendar" pentru a se face estimări cu ceea ce "este posibil" în vederea rezolvării solicitărilor personalului medical.

"Dacă spunem că mâine dublăm toate salariile medicilor, nu e credibil. Am mai făcut chestia asta odată cu profesorii şi aţi văzut că nu ne-am putut ţine de cuvânt. Şi oricum şi dacă le-am dubla tot nu vom ajunge la nivelul celor din Italia. Vorbesc de lucruri rezonabile, de o anumită perspectivă şi de o hotărâre de a rezolva nu doar soluţiile financiare, ci mai sunt multe altele care ţin de legislaţie, de statutul medicilor, de respectul care trebuie acordat, de stabilitate", a spus primul ministru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ