Victor Ponta: Moţiunea de cenzură, un moment jenant

| 26 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat luni în plenul Camerelor reunite că moţiunea de cenzură iniţiată de PNL este un moment jenant care ar trebui să se încheie cât mai repede.

Premierul a criticat parlamentarii din Opoziţie, printre care deputatul Andreea Paul (PDL), senatorul Mihai Răzvan Ungureanu (FC) şi senatorul Sorin Roşca Stănescu. El a ironizat declaraţia făcută de Andreea Paul, care în timpul discursului ţinut în Parlament a afirmat că 'o jumătate de miliard de şomeri este rezultatul Guvernului de stânga'.

'În semn de respect pentru Parlamentul României, pentru prestigiul acestei instituţii fundamentale, am considerat că trebuie să încheiem cât mai repede un episod oarecum jenant, în care ar trebui să răspund că e foarte greu să avem 500 de milioane de şomeri, observaţie venită din partea unei economiste care a lucrat la stat totdeauna; sau să explic că am pierdut alegerile cu 16 mandate, dumneavoastră le-aţi câştigat cu 5, ca să răspund criticilor unui candidat la prezidenţiale care a luat 3%; sau să văd mai ales momentul extrem de jenant în care un partid istoric, respectat, este reprezentat aici în Parlament de către domnul Sorin Roşca Stănescu, un adevărat liberal, un om care a fost liberal şi la Securitate, şi cu Traian Băsescu. Domnule senator Sorin Roşca Stănescu, v-aţi ales un lider care vă reprezintă, faptul că pe cei pe care i-aţi înjurat până acum acum îi lăudaţi, pe cei pe care i-aţi lăudat îi înjuraţi, cred că ţine strict de partea de caracter a dumneavoastră şi a celor pe care îi susţineţi', a spus Ponta la finalul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ