Victor Ponta către miniştri: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Mâine veniți din nou în ședință

| 18 mar, 12:51

Victor Ponta le-a spus, la debutul ședinței de Guvern, miniștrilor că joi, la ora 11, va avea loc o nouă ședință, în contextul procedurilor care trebuie grăbite în ceea ce privește Codul Fiscal.

„Cei care n-ați dat avizul, până mâine îl dați. Ați văzut, stadiul e aproape de final, însă procedurile ne ucid și dacă nu ne mișcăm mai repede, o să stăm între hârtii. Astăzi, la Finanțe vă duceți să vedeți dacă mai sunt..
Dacă ne mai scapă ceva, că nu există muncă perfectă, aveți și la Senat și la Cameră ocazia de a aduce îmbunătățiri, dacă e vreo scăpare.
Sunt două documente atât de importante și atât de bune încât era imposibil să nu existe propaganda contra: din nou, vă rog pe toți miniștrii, am adoptat OUG 2 cu măsuri bugetar-fiscal, ca de obicei, nimeni nu citește, toată lumea e contra. Era urgent să dăm 2% la Cultură. Domnul Vulpescu, dacă nu ieșiți să spuneți că e vorba de 2% la Cultură, îl abrogăm, că dvs. l-ați propus. Am dat la DNA voie să facă cheltuieli (..) dacă opoziția nu e de acord, să spună”, a declarat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ