Victor Ponta pune tunurile pe Zgonea: Vali cred că greşeşte, funcţia este a unei majorităţi

| 04 mai, 16:50

Fostul premier Victor Ponta a precizat miercuri, într-o declarație de presă la Târgu-Jiu, că Valeriu Zgonea "greșește, pentru că până la urmă funcția de președinte al Camerei este a unei majorități".

"După cum știți, nu am participat la deciziile conducerii PSD pentru că nu fac parte din conducere. Părerea mea ca om care îl cunoaște pe Vali Zgonea de foarte mulți ani — l-am sprijinit, eu l-am propus la funcția de președinte — cred că astăzi greșește, pentru că până la urmă funcția de președinte al Camerei este a unei majorități și mi-e teamă că după ce că avem un guvern care e al nimănui, nu-l susține nimeni, acum o să avem și un președinte al Camerei pe care nu-l susține nimeni. Avem primari pe care nu i-a votat nimeni, avem un președinte pe care nu știe nimeni de ce l-a votat, deja intrăm într-o situație de absurd generalizat, acesta este singurul meu comentariu", a precizat Victor Ponta, care a participat la lansarea candidaților PSD Gorj la alegerile locale din iunie 2016.

Întrebat despre faptul că se vehiculează că a acceptat deja funcția de la Camera Deputaților, iar joi la Slatina, în prezența lui Liviu Dragnea, va anunța oficial acest lucru, Ponta a afirmat că "deocamdată nu e nicio funcție despre care să discutăm". "Nu sunt nici foarte dornic de funcții, că am avut destule funcții, dar nici nu mă apuc să fac acum pe domnișoara pe care toată lumea o curtează și se lasă curată. Când va fi cazul o să discutăm", a spus fostul premier.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că se va opune până la capăt "acestui jihad anti-justiție" și a denunțat încălcarea Regulamentului parlamentar.

"Mă voi opune, până la capăt, acestui jihad anti-justiție. Acum suntem în faza a doua — dorința unora de a pune mâna pe a treia funcție în stat, prin tertipuri ilegale, încălcând regulamentul. Motivul l-ați aflat în ședința celebrului grup parlamentar de ieri. Astăzi au încercat să-și nege propria decizie. (...) Scopul — același: să modifice pe repede înainte legile anti-justiție. (...) Până când destinul va hotărî, mă voi bate cu cei care, formați în grupuri de interese, vor dori să modifice legile penale în interesul lor. Comitetul liderilor a fost convocat ad-hoc", a afirmat Valeriu Zgonea, într-o conferință extraordinară de presă, susținută la Camera Deputaților.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ