Victor Ponta, răspuns DUR la ameninţările Rusiei

| 16 apr, 18:29

Victor Ponta a avut un răspuns dur după ameninţările făcute de Rusia. Mai exact, generalul Valeri Gherasimov, şeful Statului Major al armatei ruse, a declarat că toate ţările europene care vor avea pe teritoriul lor scuturi antirachetă vor fi considerate de Rusia "ținte prioritare".

”Resping categoric amenintarile si criticile formulate de diversi oficiali ai Federatiei Ruse! Nu ne intimideaza si nu ne schimba strategia!”, e mesajul lui premierul Victor Ponta.

Anterior, şeful Statului Major al armatei ruse a declarat, pentru Wall Street Journal că "puterile non-nucleare care vor găzdui elemente antirachetă au devenit obiective prioritare ale reacţiei militare a Rusiei".

Citeşte şi: ÎNGRIJORĂTOR! Şeful armatei ruse: ROMÂNIA VA FI O "ŢINTĂ PRIORITARĂ"

Acesta a explicat că sistemele antibalistice care vor fi montate în România şi Polonia reprezintă o ameninţare pentru ţara sa. Valeri Gherasimov, şeful Statului Major al armatei ruse, a amintit că numărul exerciţiilor militare efectuate de NATO s-a dublat în ultimul an, apropiindu-se de frontierele Rusiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ