Victor Ponta: voi prezenta joi proiectele de investiţii din România

| 10 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat că va prezenta joi proiectele de investiţii din România, detaliind sumele atrase şi locurile de muncă ce au fost create în acest fel.

"Împreună cu câţiva dintre miniştrii din zona economică, vreau să facem mâine o primă prezentare a proiectelor de investiţii, asta însemnând: sume concrete investite sau care urmează să fie investite în România, locuri de muncă - tot, cu cifre concrete. Până la urmă tot restul ce facem noi, în administraţie, educaţie, sănătate - dacă nu păstrăm acest prim mesaj de deschidere a economiei - nu se poate susţine", a spus primul-ministru, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

El a adăugat că, după câţiva ani de izolare, România este deschisă investiţiilor, deoarece companiile mari pot crea locuri de muncă şi genera încasări mai importante la buget.

"Eu cred că România, după câţiva ani de izolare, s-a redeschis ca loc de investiţii, avem intenţii foarte bune, avem decizii luate, ne uităm şi spre vest, şi spre est, şi nord, şi sud, de oriunde pot să vină investiţii, companii mari, bani, creare de locuri de muncă şi pe măsură ce aceste investiţii se realizează şi avem încasări mai bune la buget, o să fie mai mulţi bani pentru fiecare dintre ministerele dvs", a punctat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ