Victor Ponta: Vom face o analiză a instituțiilor publice care nu respectă legea de acces pentru persoanele cu dizabilități

| 15 iul, 12:40

Premierul Victor Pomta și-a exprimat în ședința de miercuri a Guvernului, dorința ca fiecare instituție publică să aibă rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Acesta a mai menționat că a vorbit pe acest subiect și cu Rovana Plumb pentru a face o analiză a instituțiilor care nu respectă legea de acces pentru persoanele cu dizabilități.

”Rovana Plumb, sigur o să faceți o analiză pe toate instituțiile publice care nu respecta legea de acees pentru persoanele cu dizabilități”, a spus premierul.

Aceste persoane ar trebui sprijinite, a subliniat premierul, care a precizat că legea în sine este bună, dar nu se aplică pe la diverse instituții.

”Să nu mai existe nicio instituție publică din România care nu are rampă de acces. Să punem la dispoziție banii necesari ca să fim o țară europeană”, a conchis acesta.

 

Citeşte şi: CCR: Votul Camerei Deputaţilor privind cercetarea lui Victor Ponta a fost legal

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ