Ponta: România va arăta mai bine FĂRĂ ŞTAMPILE. Este o ordonanță istorică

| 15 iul, 13:19

Premierul Victor Ponta a anunțat că, în ședința de miercuri a Guvernului, va fi adoptată o ordonanță "istorică" privind eliminarea obligativității ștampilei pentru firme, subliniind că România va arăta, cu siguranță, mai bine cu cât mai multă comunicare informatizată.

"Azi avem o ordonanță simplă, dar istorică. Domnule ministru Teodorovici, azi desființăm ștampila? Ziceți, jurați că așa este", a spus prim-ministrul, în debutul ședinței de Guvern.

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a confirmat anunțul: "Așa este. De la momentul publicării în Monitorul Oficial dispare această obligație a contribuabilului în relația cu statul român de a folosi această formă învechită".

Premierul a adăugat că România va arăta mai bine fără ștampile. "Chiar este o ordonanță istorică. Nu știu cum va arăta România fără ștampile, dar cred că va arăta, cu siguranță, mai bine, cu cât mai multă comunicare informatizată", a afirmat Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ