MIRCEA IONESCU QUINTUS: I-am rugat pe liberali să nu mai ceară demisia lui Ponta

| 14 iul, 18:24

Preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal, Mircea Ionescu Quintus, i-a rugat pe colegii săi din PNL să nu îi mai ceară demisia premierului Victor Ponta, ci să se concentreze pe prezentarea eşecurilor Guvernului, transmite Agerpres.

"De acum încolo, i-am rugat pe colegii mei să nu îi mai ceară demisia pentru că el nu şi-o va da. El de acolo nu pleacă decât altfel", a declarat Quintus, marţi, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

În opinia sa, liberalii ar trebui să arate permanent greşelile trecute şi prezente ale Guvernului.

"Şi aşa situaţia în ţară este net potrivnică lui (Ponta - n.r.), dar cineva sau ceva l-a fixat acolo şi din cauza aceasta iese un mare prejudiciu, pe care îl suferă ţara şi noi toţi", a afirmat preşedintele de onoare al PNL.

Cât priveşte alegerile anticipate, Mircea Ionescu Quintus consideră că este o idee greu de realizat.

"În condiţiile aplicării Constituţiei va fi foarte greu să avem alegeri anticipate, decât dacă se dărâmă acest guvern singur", a precizat seniorul liberal.

Întrebat dacă este posibilă o majoritate formată din UNPR şi PNL, preşedintele de onoare al liberalilor a spus: "Dacă UNPR-ul ni se alătură... Aşa am fost de două ori până acum împreună la vot".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ