OANA STANCU îi face PRAF! Mesajul CUMPLIT transmis de jurnalistă

| 15 iul, 08:20

Oana Stancu are un comentariu devastator la adresa celor care conduc România! În frunte cu Victor Ponta, despre care vedeta scrie că e propria victimă a jocurilor politice mărunte făcute după ce a ajuns la putere. Despre PNL, Oana Stancu spune că liberalii sunt o amestecătură ce vrea neapărat la putere.

”În 2012, o populație implicată, cu reacție asumată și chiar cu un entuziasm care ar fi trebuit prețuit, nu disprețuit, a încredințat o putere uriașă Uniunii Social Liberale. O majoritate parlamentară de 70% era tot ce trebuia pentru îndreptarea României. Puterea trebuie să fi fost prea mare și i-a cocoșat pe cei care au primit-o, care s-au văzut în situația de a nu se putea ridica la nivelul răspunderii cerute de votul primit. Și au rămas să joace mărunt jocul politic așa cum îl văd cei mărunți: “Cum fac să pun eu mâna pe toată puterea?”, “Aaa, aliatul meu se pregătește să mă facă, vrea să fie el mai tare ca mine!”,“Ia să mă aliez eu cu dușmanul ca să i-o coc aliatului meu!”. Câți dintre ei s-au ridicat deasupra nivelului de băieți de curtea școlii mânați în viață doar de rivalitățile lor bazate pe testosteron adolescentin deși le-a încărunțit demult părul? Îi numeri pe degete!

Răspunderea i-ar fi făcut să ia decizii grele pentru ei, riscante poate în lupta cu sistemul pe care populația nu-l mai dorea, dar care să însănătoșească țara. N-au făcut asta! Au luat în schimb măsuri populiste, de dragul așa zisei imagini, prin care majoritatea politicienilor indiferent de partid a ajuns să înțeleagă ceva de prostit populația.

Domnul Ponta este propria victimă a tuturor celor descrise mai sus. Nu el este cel care a ratat să scoată parchetele de sub suspiciunea că fac jocuri politice? Nu el este cel care, în fruntea unei majorități incredibile, a ratat să facă schimbările legislative care să însănătoșească justiția îmbolnăvită de regimul Băsescu? Și, în fine, nu el este cel care, fost magistrat fiind, a decis ca propriul partid să nu aplice prezumția de nevinovăție și să ceară suspendarea membrilor săi care sunt cercetați penal, nu condamnați?

De partea cealaltă, și mai înfloritoare micimea! Cu tupeul hoțului care strigă “Hoțul!”, o amestecătură care vrea cu disperare la putere pe termen imediat, fără nicio socoteală de viitor sau de răspundere față de populație. Altfel, PNL ar fi pus condiția la momentul fuziunii ca noua lui jumătate să se spele măcar înainte de a intra în viața lor comună, iar PDL ar fi fost primul interesat să-și dea la o parte corupții pentru a putea construi un viitor. Or, asumându-și cu aroganța tâlharului experimentat victoria lui Iohannis și încrederea cu care el este mandatat azi de populație, vechii băsiști își pun pe zi ce trece în practică planul de a-i aduce înapoi și pe Ungureanu și pe Predoiu și apoi și pe Boagiu, și pe Vass și pe toți ai lor.

Dacă această clasă politică și-a atins falimentul, mă întreb de unde poate veni soluția. Pe vremuri, a fost adus un domn străin. Astăzi îi trăiește încă urmașul. Răspunderea pe care un monarh o are față de numele său și al familie sale, apoi și față de țară, poate că ar scoate ce-i mai bun și din clasa politică și ar ridica-o din colbul curții școlii.”, a declarat Oana Stancu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 10:01
alex
JURNALISM DE 2 BANI
Daca si ea este jurnalista atunci si eu sunt popa,este doar o pupincurista plecata de la Vantu si ajunsa la latrina lui Felix,tot ce face e prt bani nu din convingere de jurnalist,tot ce zice nici ea nu crede,este doar politica editoriala a latrinei 3,TV care a spalat mii de creiere in romania,.vedeti ce cultura generala au cei care se uita la ei,si din ce zona vin
17 iul, 02:10
Muieee !
bine fato
Da-le, fara pauza !
16 iul, 12:13
arcu de triumf
Extraordinar
Ea care a lucrat pentru Vantu, mare om de afaceri si acum pentru alt om de o moralitate impecabila adica nea Felix ne spune ce e bine si ce e rau. Haidi bre ca avem treaba. Nu i-ati adus voi la putere p-astia? Nu voi spuneati cat de rau e Basescu ca vrea sa dea drumu la justitie si ce buni sunt astia cu copilotu si restu? Nu voi ati masluit stirile si evenimentele si voturile? Ti se face greata cand vezi cati moralisti imaculati sunt in presa asta dar iau basculante de bani de la oricine le da.
16 iul, 11:05
grisa
Echidistanta se simte de la o posta...
Iaca cine vorbeste si face pe moralista / Cand incaseaza cate 10 000 de euro de la intaiul turnatpr altarii ce-si permite din spatele gratiilor sa dea sfaturi de modul cum se conduce o tara( sa furi avutia tarii si apoi sa-i retribui cu salarii babaane pe cei mai de soi " latrai" ai postului pe care nu poti justifica prin ce bani l-ai construit ). Mai usor cu ipocrizia pe scari ca pute doar a delatiune si mascarada ieftina. Apropo, ca latrina 3 nu -i unul din posturile pe care le frecventez, e mult prea "obiectiv" pentru gustul meu. Asa ca, mai usor cu pianul pe scari, cucoana...
16 iul, 08:18
Leroiv
Bv.,Oana Stancu!!!Actuala clasa politica falimentara prin insasi capacitatea sa de a lua decizii politice favorabile acestei natii...Tradare,interese personale meschine,hotie maxima,lacomie si perversitate cat cuprinde...astia-s actualii politicieni...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ