VICTORAŞ MICULA, declaraţie ZGUDUITOARE! “Am aterizat cu elicoperul pe un ... dar nu a MURIT"

| 12 aug, 12:00

Victoras Micula, fiul unuia dintre cei doi frati milionari Micula, a fost intr-o situatie de cascadorii rasului, dupa cum sustine. Nu e prima data cand tanarul face gesturi care sa-i minuneze pe oameni.

Victoras Micula sustine ca a aterizat, recent, cu elicopterul, pe un unul din poneii pe care ii detine la casa din Oradea. Tanarul ne-a povestit ca animalul nu a murit si ca e “bine merci”.

“Elicopterul e in service la reparat, s-a stricat. Dar sa-ti povestesc ce am patit recent cu elicopterul. Am aterizat, pe unul din ponei, la mine in curte. Si, culmea, poneiul n-a murit. Nu stiu cum s-a intamplat, numai mie mi se putea intampla asa ceva. Mi-a indoit putin elicopterul, dar nu nimic grav. E in service pentru alte defectiuni. E greu de crezut, stiu, dar e adevarat”, sustine Micula Jr, potrivit wowbiz.ro.

Intr-adevar e greu de crezut ca animalul nu a fost strivit daca Victoras a aterizat cu elicopterul peste el. Cert este ca prietenii tanarului nu vor crede patania lui si vor spune, cel mai probabil, ca-si da importanta, asa cum s-a mai intamplat.

Victoras Micula este fiul unuia dintre cei doi frati milionari Micula care detine cea mai mare fabrica din industria alimentara din Oradea, firma la care lucreaza si tanarul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ