Victorie importantă a unor foşti angajaţi ai TVR. Ce A HOTĂRÂT instanţa de judecată în urma proceselor cu postul public

| 22 ian, 21:40

17 foşti angajaţi ai TVR, care au fost concediaţi în urma restructurărilor din 2013, au câştigat procesele cu televiziunea publică, definitiv şi irevocabil, iar acum trebuie REANGAJAŢI.

În acest sens, Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat modificarea structurii organizatorice a Televiziunii Române pentru înfiinţarea a 17 posturi.

Pe aceste poziţii vor fi angajaţi foştii angajaţi ai SRTv, care au fost disponibilizaţi în 2013, odată cu procesul de restructurare, spun surse din interiorul televiziunii.

Printre salariaţii care au primit dreptul de reangajare se numără şi Lucian Ionica, fostul director al studioului teritorial TVR Timişoara.

Anul trecut,  aproape 90 de foşti salariaţi ai Televiziunii Române, concediaţi in 2013, au câştigat până la momentul respectiv procesele cu TVR, în primă instanţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ