VICTORIE ISTORICĂ pentru Simona Halep: Românca s-a calificat în sferturi la Australian Open

| 20 ian, 2014

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe Jelena Jankovic.

În optimi, jucătoarea noastră a avut meci greu cu a opta favorită, Jelena Jankovic, din Serbia. Românca a câştigat primul set cu 6-4, dar a fost egalată după un 6-2 reuşit de adversară. În decisiv, Simona a fost incredibilă şi s-a impus fără să piardă nici măcar un game. Scor final 6-4, 2-6, 6-0.

Pentru calificare, Halep va primi aproximativ 175.000 de euro şi 430 de puncte WTA. Adversara româncei din sferturi va fi slovaca Dominika Cibulkova, locul 20 mondial.

"Este o mare bucurie pentru mine să evoluez într-o fază atît de avansată. Jelena a fost lider mondial, a trebuit să fiu foarte atentă. În setul 2 m-am simţit foarte obosită, dar mi-am dat seama că nu am nimic de pierdut şi mi-am făcut jocul. Am înţeles că trebuie să fiu agresivă şi că trebuie să mă bucur de orice meci. Cibulkova joacă foarte puternic, acoperă bine terenul, dar eu voi căuta să mă bucur de aceste momente, cine ştie ce se va întîmpla", a declarat Halep.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ