Simona Halep, la un pas de TOP 10 WTA

| 21 ian, 2014

Simona Halep joacă pentru calificarea în careul de aşi la Australian Open împotriva celei de-a 30-a favorite, Dominika Cibulkova. Chiar dacă sportiva din Slovacia conduce cu 2-1 în întâlnirile directe, parcursul Simonei în circuitul profesionist o recomandă drept favorită la victorie.

Simona Halep este sigură că va intra în Top 10 al tenisului mondial după Australian Open, poziţia pe care o va ocupa aceasta depinzând de cât de departe va merge la Melbourne. Deocamdată ea se află în faza sferturilor de finală şi are şansa de a deveni a patra jucătoare română din toate timpurile care ajunge în semifinalele unui turneu de Grand Slam.

Adversara sa în partida de marţi noapte (ora 02.00 - ora României, în direct la Eurosport) este slovaca Dominika Cibulkova (cap de serie nr. 30), iar compatrioata noastră este favorită la casele de pariuri, având o cotă de 1,55 la victorie, faţă de 2,25 cât are Cibulkova.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ