Simona Halep, locul 4 în topul celor mai buni sportivi din Balcani în 2013

| 16 ian, 2014

Jucătoarea de tenis Simona Halep, câştigătoare a şase turnee WTA în sezonul trecut, s-a clasat pe locul patru în topul celor mai buni sportivi din Balcani în anul 2013, informează Mediafax.

Simona Halep, în vârstă de 22 de ani, a câştigat în 2013 turneele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia.

Cel mai bun sportiv din Balcani în 2013 a fost desemnat tenismanul sârb Novak Djokovici, câştigător la Australian Open şi la Turneul Campionilor. Djokovici, locul 2 ATP, a primit această distincţie pentru a treia oară consecutiv.

Pe locurile următoare s-au clasat atleta croată Sandra Perkovici (campioană mondială la Moscova) şi luptătorul bulgar Ivo Angelov (campion mondial la categoria 60 de kilograme).

Pe poziţia a cincea s-a situat fotbalistul croat al echipei Bayern Munchen, Mario Mandzukici (Croaţia).

Acest clasament este întocmit de agenţia bulgară de presă BTA în cadul unui sondaj printre jurnaliştii sportivi de agenţi din regiunea Balcanilor (Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia şi Turcia).

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ